Sky Tower på 115 m i Skejby blev i går godkendt af byrådet. Det har fået JP Århus til at interviewe bagmanden i projektet Niels Albertsen, der bor i Lystrup. Han taler bl.a. om byggestart sidst på året eller afhængig af vejret til foråret og arbejder på at få en udsigstrestaurant øverst i det 30 etager høje hus. Her er et uddrag:

Vækstområde Skejby
Trods finanskrisen er det ifølge Niels Albertsen muligt at finde interesserede lejere.Det skyldes ikke mindst placeringen i Skejby, hvor også virksomheder som Vestas har bygget nyt.

»Skejby er det sted i Århus, hvor der er mest vækst lige nu, og hvor flest vidensorienterede virksomheder etablerer sig,« siger Niels Albertsen, der tilføjer, at lejepriserne i Skejby er lavere end på de bynære havnerealer, hvor der også er grøde i markedet.

Højhuset skal bygges tæt på Ikea-rundkørslen på en 15.000 kvm stor grund, som Citröen-forhandler Poul Rasmussen Bilcenter tidligere brugte til parkering og udstilling, og som nu er solgt til N.A. Skejby. Der kan i alt opføres 48.000 etagekvadratmeter.

Under den offentlige høring kom der flere indsigelser, herunder et forslag om at etablere en vejadgang fra Randersvej, hvilket er blevet indarbejdet i lokalplanen.

I et delvist nedgravet kælderanlæg skal der etableres minimum 960 parkeringspladser.

Århus kan få udsigtsrestaurant af JP Århus

2 kommentarer

Bircherod på 7. juni 2011  · 

Hej Asbjørn
Hvad sker der med dette projekt?
Der sker jo ikke noget på grunde i Skejby endnu!!!

Mvh
Thomas

Asbjørn Skødt på 7. juni 2011  · 

Nej, det har vist sig sværere for N. A. Skejby, at finde de lejere, som er nødvendig, før man begynder at bygge. Behøver jeg nævne finanskrisen. Det seneste nye er, at der arbejdes aktivt for at finde nye lejere via erhvervsejendomsmægleren Colliers, og seneste melding for mulig byggestart er efterår 2011.

Giv kommentar