Niels Albertsen, der står bag Sky Tower projektet, er også blevet interviewet til Stiftstidende. Det eneste væsentlige i artiklen er sådan set hans kommentarer, så jeg vil nøjes med at citere dem.

Om udsigten og hoteldelen:

»En af dem, vi forhandler med, ønsker at drive hotel. Og vi har drøftet at placere en restaurant på toppen af højhuset. Udsigten vil blive temmelig enestående, for selv om huset ligger lavt, så er en højde på 115 meter nok til at sikre det frie udsyn hele vejen rundt,« siger Niels Albertsen, der mener, at det er aldeles oplagt med et hotel i Skejby.

»Områdets erhvervsliv hungrer efter et hotel. Og med Djursland-motorvejen og forbindelsen til E 45 forventer jeg, at endnu flere erhvervsvirksomheder slår sig ned her. Det er helt sikkert et sted med et udækket behov for et hotel,« siger Niels Albertsen.

Artiklen:

Vejen banet for 115 meter højt hus i Skejby af Århus Stiftstidende

Giv kommentar