Velkommen til det lidt nyere ARKITEKTUR | AARHUS. Googles gratis blog service Blogger – som jeg det jo tydeligt fremgår, at jeg anvender – opdaterede sine skabeloner for et stykke tid siden, og jeg har siden været i et dilemma mellem et ønske om at bibeholde mit nuværende design og samtidig gøre brug af de mange nye muligheder, som de nye skabeloner gjorde tilgængelig. Dette har løst sig for mig ved lidt eksperimentering, så jeg nu både kan bruge de nye muligheder aktivt, og at jeg føler, bloggen har fået et bedre og mere fornuftigt design omend meget lig det tidligere. Jeg har med min nye skabelon derfor nu kunnet tilføje features som:

  • Nem deling af indlæg ved brug af de nye knapper ved siden af kommentarlinket.
  • Stedsangivelse af hvert indlæg med link til Google Maps nederst i indlægget, så læsere nemt kan orientere sig hvor i Århus, der bygges eller planlægges et byggeri.
  • Profilbilleder når man kommenterer med sin Google Friend Connect konto. Bliv derfor gerne “Fast læser” af denne blog.
  • Muligheden for at benytte et selvvalgt baggrundsbillede. Jeg tøver lidt med dette endnu, da jeg holder af et minimalistisk design, men det er helt sikkert noget, jeg vil afprøve på et tidspunkt.

Jeg er stadig i gang med at tilpasse det nye design, så forvent små og måske også store ændringer løbende. Dog vil jeg mest lege med skrifttyper, skriftstørrelser og skriftfarve for derigennem at give min blog sin egen identitet.

Det skal også nævnes, at jeg ejer domænet arkitekturaarhus.dk, men jeg har endnu ikke taget det i brug af forskellige årsager. Måske vil jeg ikke engang gøre det, men heldigvis koster domæner ingenting efterhånden.

2 kommentarer

Mikael Lyk Madsen på 12. august 2010  · 

Synes det ser rigtig godt ud. Undermenuerne i toppen tilføjer også bloggen en ekstra dimension. 🙂

Asbjørn Skødt på 12. august 2010  · 

Tak Mikael. Jeg har lidt nemmere vilkår end dig, når det angår design. Google gør en stor del af arbejdet for mig. Det var sådan set også årsagen til, at jeg valgte blogformatet, da jeg ellers ville blive hæmmet ved at skulle bruge meget tid på noget, som jeg ikke har forstand på. Blogformatet giver selvfølgelig også nogle restriktioner for mig. Særligt i forhold til database.

Giv kommentar