Jeg passerede tilfældigvis en Google Street View bil i dag tæt ved Stjernepladsen. Det er ikke nødvendigvis en nyhed, at Google tager vejbilleder igen, men jeg har ikke haft kendskab til det. Det er overraskende, at de kører igen så kort tid efter, de lancerede Street View for danske veje i januar, og det er blot endnu mere overraskende, at der køres på allerede fotograferede vejstrækninger. Dog så jeg bilen på vej ind på Elmegade, der er en af de få veje i Århus, der endnu ikke er blevet taget billeder af. Street View er et projekt hvor veje fotograferes, så man kan tage en virtuel rundtur af byer og vejstrækninger.


Vis stort kort

Jeg så dog hellere, at Google opdaterede deres satellitkort, som er af ældre dato. Degulesider.dk har nyere satellitkort, hvilket er lidt en hån.

Link:

Google Maps

Giv kommentar