TK Development har udsendt en selskabsmeddelelse, hvor de skriver, at de har overtaget projektet knyttet til den tomme grund på Trøjborgvej 8, så der nu langt om længe bliver bygget. TK Development har overtaget 20% af andelen i projektet, og selskabet Nordica Real Estate A/S fra Ikast har overtaget de resterende 80% fra den forhenværende bygherre, Erik Pedersen. Projektet er helt tilbage fra 2005 fremgår det af arkitekternes website, og lokalplanen er for længst vedtaget.

Der er tale om et byggeri på i alt 5.400 kvm med en 1.200 kvm stor Rema 1000, et erhvervslejemål på 870 kvm og boliger til 3.330 kvm. Arkitektfirmaet bag er gpp arkitekter, og byggeriet vil gå i gang “snarest”. Det er en meget positiv nyhed, at der endelig efter al den tid bliver udfyldt på den tomme grund, og godt at der nu skyder to byggerier op i Trøjborg.

Selskabsmeddelelse:

TK Development færdigudvikler overtaget projekt og sælger to retailparker

Artikel:

TK Development overtager Århus-projekt af Building Supply

Link:

gpp arkitekter

Giv kommentar