Det er en nyhed fra juni egentlig. Som følge af at rgd revision er flyttet ind i Zenit Company House i Hasle har den tidligere Sydbank-bygning ved Nørreport fået en ny beboer i form af et andet revisionsselskab, BDO. “BDO-huset”, som det nu hedder, gennemgik en renovation i starten af 2010, men det har dog ikke ændret ved, hvilken arkitektonisk fejltagelse denne bygning er.

Med det nye hus flytter BDO revision sit hovedkvarter fra Herning til Århus og samler sine to Århus-kontorer på en fælles adresse, Kystvejen 29. Af en eller anden grund indeholder pressemeddelelsen fra BDO ingen information om flytningen af hovedsædet?


Vis stort kort

Artikel:

Kystvejen får nyt hovedsæde for tal af Århus Stiftstidende

Pressemeddelelse:

BDO og BDO Kommunernes Revision i Århus flytter

Giv kommentar