Jeg rejser til Frankrig for at opleve de to byer Paris og Caen i Normandiet i de kommende uger. De to byer er vidt forskellige i størrelse. Caen har et indbyggertal på niveau med Århus, hvilket er interessant set i lyset af, at byen har haft en letbane siden 2002. Det vil derfor være spændende at studere, hvordan letbanen er integreret i byens infrastruktur og byrum, omend letbanen blot har en enkelt linje. Jeg vil formentlig bruge en halv dag af min todages udflugt til Caen på “letbanestudier”, inden jeg vender tilbage til Paris. Når jeg kommer til Århus igen, planlægger jeg at skrive en artikel, hvis jeg har samlet tilstrækkelig indtryk og materiale. Først omkring d. 4.-5. august forventer jeg at opdatere bloggen igen.

2 kommentarer

Anonym på 23. juli 2010  · 

God tur! Vi glæder os til resultatet af din studietur:-)
/Mikkel

Asbjørn Skødt på 4. august 2010  · 

Tak! Så er jeg hjemme igen dog med et mindre udbytte end håbet angående letbanen i Caen, men det skriver jeg lige et indlæg om senere.

Giv kommentar