Her følger en kort nyhedsopsamling:

Det tyske firma Lödige Systems GmbH har vundet entreprisen om det automatiske parkeringsanlæg med plads til 1.000 biler under Multimediehuset.

De prækvalificerede konkurrenceforslag til Navitas Park udstilles på Ingeniørhøjskolen fra d. 22. juni til d. 2. juli i tidsrummet 12.00-15.00.

Det kommende AU-højhus på Lille Barnow-grunden skal huse et sammenlagt samfundsvidenskabeligt og handelshøjskole fakultet. Hvilket egentlig ikke er den store nyhed, men jeg havde dog svært ved at forestille mig, at universitetet ville skaffe sig af med Handelshøjskolens bygninger, der er opført i samme byggestil som campusområdet, men det lader til at være tilfældet, da der planlægges en byttehandel med lærerseminaret, så det til gengæld får Handelshøjskolens nuværende bygninger. Den nye struktur på AU betyder endvidere:

“Desuden vil man sikre bygningsmæssige faciliteter på Katrinebjerg for dele af jordbrugsforskningen, samt iværksætte byggeriet af et nyt laboratoriekompleks for sundhedsvidenskab ved Nørrebrogade og til Naturvidenskab og Teknologi centralt i Universitetsparken.”

Kilder: JPÅrhus, AU og debynærehavnearealer.dk

Giv kommentar