Århus Kommune har besluttet at opsætte storskærme ved de to trafiktunge indfaldsveje Randersvej og Grenaavej som et to-årigt forsøg. Storskærmene, der fylder 2×3 meter, skal bruges til at informere trafikanter om aktuelle og kommende events af betydning for Århus by, og er de første af sin slags taget i brug af en kommune herhjemme. Lige nu informeres der bl.a. om fejringen af dronningens fødselsdag d. 5. juni og Classic Race Århus d. 26. og 27. juni.

Borgmester Nicolai Wammen har dette at sige om de nye storskærme: “Århus har hvert år en stribe store events, som er med til at give byen liv og identitet – og som fortjener mest mulig opmærksomhed. Med de nye storskærme er det let for en masse af byens borgere og gæster at følge med i, hvilke begivenheder, der vil præge byen i den kommende tid.”

Flere oplysninger fås i nyheden fra Århus kommunes website.

Giv kommentar