Nyt Vestas hovedkvarter i Skejby

Byggeriet af det nye hovedkvarter for Vestas i Århus er så småt begyndt. Så vidt vides eksisterer der ingen visualisationer af bygningen, der placeres ved siden af deres udviklingsafdeling (R&D department) i Skejby. Denne oversigtsplan over bygningen eksisterer dog offentligt i lokalplanen for grunden:

Lokalplanen foreskriver en bygning på maks 3 etager ligesom Vestas’ udviklingsafdeling. Sådan ser byggepladsen ud nu:
 
 
 
Nyt VIA University College campus for sundhedsrelaterede uddannelser i Skejby
VIA’s nye uddannelsescampus er tegnet af arkitektfirmaet schmidt hammer lassen og kommer til at tilføje erhvervsområdet i Skejby en bygning på 4 etager.
 
 
 
Zenit Company House
En ny kontorbygning bygget af NCC ved krydset mellem Viborgvej og Ringvejen er under opførelse i tre etaper. Indtil videre er kun etape 1 decideret under opførelse, og en del af bygningen er allerede færdigbygget til dets nye lejere, Tryg. De to første etaper af byggeprojektet er blevet solgt til et selskab ejet af tre pensionskasser.
 
 
Det færdige byggeri med alle tre etaper kommer til at se sådan ud:
 
 
 
Ukendt byggegrund i Skejby
En udgravet byggegrund ligger klar til konstruktion i Skejby ved siden af Vestas’ udviklingsafdeling. Jeg vil forsøge at grave lidt dybere for at finde ud af, hvilken funktion og design bygningen kommer til at få.

Alle fotografierne er desværre taget med mit 5MP kamera på min HTC Touch HD, da det var hvad jeg havde på mig på min vej hjem. Som oftest vil jeg dog tage billeder med et Olympus E-500 kamera med væsentlig bedre kvalitet til følge.

Giv kommentar